Kallelse till Svenska Leicesterfårföreningens årsmöte

30 juli – 1 aug. 2021 på Åkulla AB/ bygdegårdenTräslövsgården

OBS! Anmälan om deltagande önskas senast den 15 juli för beräkning av fika/mat.
Kontakta Ann-Louise tel. 073-362 28 19 eller mail netterbergs@gmail.com

Fredag 30 juli
Från kl.18 Samling vid Åkulla. Beroende på väder ordnas mat grill/sallad. Boka om du vill äta! Ta gärna med en campingstol. Pris 150 kr, 1 glas vin eller annan dryck ingår.

Lördag 31 juli
8 45 Efter frukost avresa till Träslövsgården
(Vi ses vid parkeringen för gemensam avresa)
9.00 Samling med te och kaffe och presentation av helgens program.
9.30- ca 12 30 Årsmöte på bygdegården Träslövsgården
Plats: Öster om Varbergs centralort i villaområdet Nedregården www.tralovgarden.se
Mat: Hämt lunch som vi beställer efter egna önskemål för utkörning till bygdegården. Betalas av var och en på plats
14.00 Besök på välkända Österöö fårfarm där vi visas runt av ägarna.
Här finns eget slakteri, en fantastisk köttbod, ull o skinnhantverk, en upplevelse mitt i den
halländska bokskogen. Välkänt och med många fina utmärkelser som företagare.
Kaffekorg i det gröna (75 kr/person) Den bokar du genom Ann-Louise.

Ca 16. 45. Besök på Ästad Vingård En av Sveriges största vingårdar, mitt i vackra naturreservaten Åkulla Bokskogar. Här odlar de ekologiska druvor och gör egna viner. De visar sin gård extra för oss på lördagseftermiddagen! Mycket vacker natur!
19.00 Kväll på Åkulla Vi äter en trerättersmiddag tillagad på huvudsak ekologiska, KRAV-märkta och närproducerade råvaror utifrån säsong. Menyn ändras efter årstid!
Vid anmälan till årsmötet kan du boka middag pris 395 kr/person med Ann-Louise.
Menyn för kvällen får du av henne och då kan du anmäla ev. matallergier.

Söndag 1 augusti
Frukost på Åkulla Vi samlas på parkeringen för avresa kl. 9 00
09.30 Besök på Knarrhult Produkter, Ullared. Ett familjeföretag med många produkter, grindar och inredning. Vi visas runt och får diskutera hur arbetet kan göras lättare och säkrare. Nya produkter. Tips om bra rutiner. Magnus berättar om ett nytt projekt kring rationell fårskötsel som planeras i samarbete med Knarrhult.
Ca 13.00 Avslutning Om så önskas åka ut till Joels Brygga vid havet för lunch. http://joelsbrygga.se/ meny/ Vi förbokar bord – anmäl ditt intresse till Ann-Louise!

Viktigt: Har du inte fått faktura för boende och ev. beställt 3-rätters middag på lördag kväll kontakta Per Broberg Boende- och försäljningsansvarig Åkulla Outdoor Resort +46(0)340-835 00 Middag kan du också beställa av värdparet när du kontaktar dem.
Betalning av rum ska vara betald senast 30 juni – annars upphör bokningen!
För info: Värdparet Ann-Louise och Per-Inge Johansson nås på mail netterbergs@gmail.com
Mobil 073-3622819 Birgit Sturesson mail birgit@agropd.se Mobil 070-234 25 82
Vi kommer noga att följa de direktiv som gäller pandemin i juli/aug.

Välkomna!
Kallelse till Svenska Leicesterfår-föreningens